Proizvodi

  • Konvencionalni ili organic

  • Zadržan je potpuni ukus i koenzistencija svežeg voća

  • Bez veštačkih boja aroma i konzervansa

Prva paleta proizvoda

OSMOTSKI SUŠENO VOĆE. Uvođenjem vakuma u proces osmotskog sušenja voća izbegli smo dugu termičku obradu i na taj način zadržavamo skoro sve vredne ali osetljive biološke sastojke: vitamine, minerale, arome i boje. Osmotskim sušenjem u vakumu, bez primene bilo kakvih aditiva i konzervanasa, dobijaju se proizvodi koji se za razliku od klasično sušenih ne lepe, imaju mekšu konzistencju koja ostaje nepromenjena (kroz duži vremenski period) pa se trajnost proizvoda produžava i preko jedne godine.

Sa navedenim prednostima proširuje se mogućnost primene voća preko cele godine i u savremenim industrijskim pogonima prehrambene industrije, kao što su industrija sladoleda, kolača, konditorija, kao i u svakodnevnom domaćinstvu.

Druga paleta proizvoda

VOĆNI SIRUPI sa povećanim voćnim udelom koji se dobijaju putem osmoze. HLADNO CEDJENI SOKOVI koji se dobijaju ceđenjem probranih plodova voća na specijalnoj presi koja nam omogućava da voće pretočimo u adekvatnu ambalažu kako bi korisnicima isporučili najkvalitetniji voćni sadržaj bez duge termičke obrade gde se pri prvoj konzumaciji oseća poseban ukus zrelih, sočnih, zdravih plodova sa ekološki čistih obronaka Kopaonika.

Treća paleta proizvoda

NISKO KALORIČNI VOĆNI NAMAZI dobijeni putem osmoze sa povećanim voćnim udelom i delova celih plodova voća.